Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5775

Șoferul nu a adaptat viteza la condiţiile de drum și a ajuns cu maşina direct în copac

O femeie, medic în Vaslui, a ajuns în stare gravă la spital în urma unui accident rutier care a avut loc ieri, în zona Lunca Cetăţuii, la ora 14.45. Femeia, în vârstă de 41 de ani, din Vaslui, se afla la volanul unui Logan, cu numere de înmatriculare de Vaslui. 

Ea circula dinspre Vaslui către Iaşi, iar într-o curbă strânsă a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit cu autoturismul într-un copac.

Femeia a suferit mai multe fracturi, chiar dacă purta centura de siguranţă, deoarece autoturismul a lovit copacul cu partea laterală, chiar în dreptul portierei pasagerului. Femeia s-a ales cu un traumatism la cap şi fracturi la umăr şi şold. Victima a avut nevoie să fie scoasă din autoturism de către pompierii de la descarcerare, iar poliţiştii sosiţi la faţa locului au început cercetările.

„Din primele cercetări, şoferul nu a adaptat viteza la condiţiile de drum“, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

Sursa:ziaruldeiasi