Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Un accident deosebit de grav s-a produs pe Drumul Național 7, care a rămas complet blocat.O persoană a murit, alte 12 sunt evaluate la spital

O persoană a murit, iar alte două au fost rănite, marţi dimineaţă, în urma unui accident produs pe DN 7, în judeţul Arad. În accident au fost implicate un TIR şi un microbuz în care se aflau 16 pasageri.

UPDATE 7.30 12 persoane au ajuns la spital în urma accidentului din Arad, în care a fost implicat şi un microbuz

12 persoane au ajuns la spital în urma accidentului produs marţi dimineaţă în localitatea Lipova din judeţul din Arad, după ce un microbuz cu 16 pasageri s-a ciocnit cu un TIR.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, accidentul s-a produs în localitatea Lipova, unde un microbuz cu 16 pasageri s-a ciocnit cu un TIR.

În urma impactului, şoferul microbuzului, un bărbat de 68 de ani, a murit, iar alte persoane au fost rănite.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad au informat că, în total, 12 persoane au fost transportate la spital.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române a informat că accidentul s-a produs după ce un TIR al cărui şofer nu a adaptat viteza la drumul umed, într-o curbă, a acroşat cu semiremorca sa un microbuz.

Traficul pe DN7 este blocat.

Accident cu TIR şi microbuz (foto arhiva)

Sursa:mediafax