Noul “look” pentru un mic dejun

Jose, un adolescent de 16 ani din Lima (Peru), reuşeşte să transforme micul dejun în adevărate opere de artă. Fotografiile pe care le-a şi făcut publice în mediul online i-au adus un milion de urmăritori pe Instagram. Ghidându-se după principiul „Viaţa e prea scurtă să consumăm mâncare plictisitoare”, Jose, un adolescent de 16 ani din Peru, şi-a transformat micul dejun în adevărate opera de artă, pe care mai apoi le-a postat pe contul său de Instagram, informează BuzzFeed.   

C

Adolescentul încă este la şcoală, dar se foloseşte de timpul său liber pentru a aranja alimentele şi a le fotografia. Pregătirea alimentelor durează doar câteva minute, însă pentru punerea acestora în scenă şi pentru conceptul fiecărei „poveşti”, adolescentul alocă uneori şi câteva zile.  

  Jose se foloseşte inclusiv de colorant alimentar natural, precum fructe de pădure, spirulină sau mango, pentru a da culoare farfuriilor sale.

De asemenea, acesta foloseşte şi fructe proaspete şi jeleuri naturale.  Nu este greu de intuit faptul că Jose se gândeşte pe viitor la o carieră în domeniul artistic. 

    

Sursa:adevarul