OBOSEALA PRODUCE TRAGEDII! ACCIDENT de tir pe Autostrada A2, dupa ce un sofer a adormit la volan

Un tir, cu număr de Vâlcea, a blocat traficul pe Autostrada A2 după ce șoferul, care a adormit la volan, a distrus parapetul dublu median, a intrat pe contrasens, a măturat parapetul marginal, oprindu-se într-un șanț. Traficul a fost deblocat, după aproape o oră, cu ajutorul echipelor de la Drumuri Naționale Constanța.

Tirul, care era gol, avea doi șoferi. În momentul producerii accidentului, dormeau amândoi, unul la volan, celălalt în spate. Cauza oficială a dezastrului produs pe autostradă este oboseala la volan. Accidentul a avut loc, astăzi dimineață, la kilometrul 170 al Autostrăzii A2, Constanța-București. Pompierii ISU Dobrogea au fost alertați să intervină pentru asigurare măsuri PSI la un tir care s-a răsturnat pe sensul spre București.

Din cercetări a reieșit că șoferul care dormea la volan, venind spre Constanța, a distrus parapetul dublu median pe o lungime de 300 de metri, a intrat pe calea 2, spre București, rupând și parapetul de pe zona marginală și a intrat parțial în șanț, ocupând și calea de rulare, a explicat purtătorul de cuvânt al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Constanța, Mihaela Tudor.

Cei doi șoferi s-au trezit din somn fără vreo zgârietură. La fața locului au ajuns echipele de intervenție ale Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Constanța pentru deblocarea traficului. Pagubele vor fi plătite, probabil, “frățește” de cei doi șoferi.