Cum a reușit o pisică să fie adoptată de o întreagă staţie de salvatori din New York

În urmă cu patru ani, o pisică s-a aciuat într-o staţie de pompieri şi ambulanţieri din New York. I-a scăpat de soareci şi nu a mai plecat. Acum este o mică vedetă cu circa 42.000 de urmăritori pe Instagram şi fani pe întreg globul care-i trimit cadouri. E prima felină adult pe care am văzut-o făcând asta“, spune un reprezentant al staţiei de salvatori din New York în deschiderea unui filmuleţ făcut de The Dodo şi postat pe Facebook.

Cel mai ciudat lucru pe care-l face e să doarmă în picioare. E prima felină adult pe care am văzut-o făcând asta“, spune un reprezentant al staţiei de salvatori din New York în deschiderea unui filmuleţ făcut de The Dodo şi postat pe Facebook.

Potrivit sursei citate, felina are un scaun doar pentru ea ca să doarmă în staţie, iar odată aşezată, salvatorii preferă să stea în picioare ca să nu o dea jos. Îi place să stea pe genţi, pe furtunele pompierilor.

Pisica a apărut în preajma staţiei de pompieri (EMS Staţia 57) din Brooklyn, New York, în urmă cu 4 ani. „În mai 2015, prietenii lui Killer de la Staţia 57 i-au făcut o pagină de Instagram“, se arată pe iheartcats.com. Tot acolo se explică şi de ce felina a primit numele de Killer, deşi e o ea: „I-au zis Killer pentru că a rezolvat problema cu şoarecii pe care o aveam înainte să se mute în staţie“. s-au gândit să facă un concurs ca să-i găsească un nume mai potrivit, dar pisica a început să prindă şobolani şi aşa i-a rămas numele.

Nu a fost prea prietenoasă de la început, zic cei de la The Dodo. Nu se juca cu acele mingi săritoare care le plac, de regulă, pisicilor. Acum preferă să fie periată, să-şi ascută ghearele în preşul din faţa biroului şefului. Lumea îi trimite jucării, inclusiv de Crăciun, pentru că apreciază ipostazele inedite în care e surprinsă pe cameră de pompieri.

Killer are circa 42.000 de urmăritori pe Instagram pe care-i ţine la curent cu tot ce se mai întâmplă în staţia de salvatori.

O simplă poză cu mica divă are circa 4.600 de aprecieri.

Video aici