Atenție! Urmează cea mai ciudată noapte din an

În această noapte, va avea loc un fenomen astronomic inedit. Superluna Zăpezii, așa cum este denumită, va fi cea mai luminoasă și cea mai mare lună plină din anul 2019.

Luna plină a lunii februarie este una dintre cele mai mari şi strălucitoare luni pline ale anului, diametrul ei fiind cu 7% mai mare decât al unei luni pline obişnuite, iar strălucirea ei cu 15% mai mare decât a unei luni pline obişnuite. De asemenea, Luna se va afla foarte aproape de pământ şi de aceea ne va influenţa enorm trăirile şi vieţile în perioada următoare de timp. Din punct de vedere astrologic această lună plină imensă va avea loc în primul decan al Fecioarei, la 0, 42 grade, în timp ce Soarele se va afla în semnul Peştilor, la 0, 42 grade, scrie Jurnal.md.

Imagini pentru Atenție! Urmează cea mai ciudată noapte din an. Cum ne va influența cea mai mare lună plină

1.Somnul se înrăutăţeşte

Un studiu care a monitorizat activitatea creierului în timpul somnului a arătat că durează mai mult să adormi când e Luna plină decât în alte faze ale Lunii. Somnul este mai scurt şi mai puţin profund.

2. Stările emoţionale se schimbă brusc

Cercetările au arătat faptul că gravitaţia Lunii este responsabilă şi cu amestecul emoţiilor noastre. Persoanele instabile sau cele anxioase ori depresive au dificultăţi când Luna este plină.PUBLICITATE

3. Fertilitate crescută

Se spune că, pe lună plină, femeile au şanse mai mari să rămână însărcinate. Luna, în general, este asociată cu fertilitatea.

4. Vise mai ciudate

Luna plină ne influenţează şi visele, care pot deveni mai bizare în această noapte.

Acestă Lună plină cade în semnul Fecioarei şi ne ajută ca în perioada următoare să facem o curăţenie cu rol purificator şi vindecător pentru vieţile, sentimentele şi inimile noastre.

Trebuie să ştim că această Super lună nu va trece oricum, ci determinându-ne să ne punem în ordine vieţile şi mai ales emoţiile. Acolo unde domneau haosul, dezorganizarea, dubiile, îndoielile, chiar şi în dragoste sau în muncă, ni se cere o mare claritate. Nevoia de a lumina acele domenii ale vieţii noastre pe care le-am ţinut în umbră, refuzând sau amânând să le clarificăm, devine pur şi simplu imperioasă. Și cum vom face acest lucru, poate vă veţi întreba… Ei bine, nu evitând sau ignorând ceea ce ţinem adânc ascuns în suflet, ci confruntând. Discutând, scoţând la lumină, aranjând, clarificând, punând totul pe tavă şi analizând cu luciditate, raţiune şi toleranţă.

Această Super Lună este un moment extrem de puternic şi îl putem transforma într-un moment al manifestării, ajutându-ne de energia sa colosală pentru a ne îndepărta şi a spune adio situaţiilor sau oamenilor care ne ţineau blocaţi, încătuşaţi sau la ani lumina de ceea ce suntem noi cu adevărat.

Sursa:capital