Accident grav pe DN3B, în localitatea Borcea, soldat cu un mort şi cinci răniţi

Accident rutier grav pe DN 3B în localitatea Borcea, sâmbătă noaptea, cu două autovehicule şi opt persoane implicate, dintre care una decedată în urma unui stop cardio-respirator.

Pompierii militari din cadrul Detaşamentului Călăraşi şi Garda de Intervenţie Borcea  au ajuns la locul accidentului cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de prim ajutor SMURD  şi o autospecială ATPVM, pentru a acorda îngrijiri şi pentru a transporta victimele către unităţi spitaliceşti. La faţa locului s-a deplasat şi  un echipaj cu medic al Ambulanţei Călăraşi.            

Sâmbătă seară, în jurul orei 23.30, salvatorii au intervenit pe DN 3B, în localitatea Borcea,  pentru acordarea primului ajutor mai multor persoane şi pentru asigurarea tuturor măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor, în urma unui accident rutier grav, în care au fost implicate două autovehicule.  

Conform ISU Călăraşi, în urma accidentului au rezultat 6 victime din cele opt implicate, un bărbat care se afla într-un autovehicul a fost găsit în stop cardio-respirator, iar în urma efectuărilor manevrelor de resuscitare aceasta a fost declarat  decedat. Celelalte trei persoane ocupante ale autovehiculului înmatriculat în judeţul Vâlcea,  doi bărbaţi şi o femeie nu au suferit traumatisme grave, au primit îngrijiri medicale şi au fost transportaţi la U.P.U. Călăraşi.Ocupanţii celui de al doilea autovehicul, înmatriculat in judeţul Călăraşi, doi bărbaţi şi două femei nu au suferit traumatisme grave, au primit îngrijiri medicale, două dintre ele fiind  transportate la U.P.U. Călăraşi .

Sursa:adevarul