Prognoza meteo 23 aprilie. Frig în mai multe regiuni ale țării

VREMEA. În Banat vremea va fi apropiată de normalul perioadei, cu o medie a valorilor termice diurne de 21 de grade, apoi se va răci accentuat până spre 13 grade. În Crişana, vremea, normală termic în prima zi cu o medie a temperaturilor maxime de 19 grade, se va răci accentuat în data de 23 aprilie, când se vor înregistra 13 grade.

VREMEA În Transilvania, vremea va fi mai rece decât în mod normal şi mediile temperaturilor maxime se vor situa în jurul valorii de 13 grade. În Maramureş, valorile termice diurne vor marca o creştere, în medie, de la 16 grade până la 25 de grade în ziua de 26 aprilie.

VREMEA În Oltenia, temperatura aerului va scădea accentuat, spre 12 grade în data de 23 aprilie, iar vremea va fi mai rece decât în mod normal pentru această perioadă. La munte, vremea va fi mai rece decât în mod normal şi se vor înregistra valori termice diurne, în medie, de 4 – 5 grade, apoi se va încălzi de la o zi la alta

Marți, 23 aprilie, cerul va avea înnorãri în majoritatea regiunilor şi va ploua slab, ziua pe arii extinse în cele vestice, sud-vestice şi parţial în cele centrale, iar seara şi noaptea izolat şi în rest.

VREMEA. La munte, mai ales pe creste vor mai fi precipitaţii mixte. Vântul va continua sã prezinte intensificãri în cea mai mare parte a ţãrii, cu viteze mai mari în sudul Banatului şi în zona înaltã de munte.

VREMEA.Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 12 şi 19 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 2 şi 10 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei.

Sursa:antena3