Noi detalii despre moartea fulgerătoare a fotbalistului Jose Antonio Reyes. Viteza cu care circula depășea 200/h

Unul dintre cei mai talentaţi şi de succes fotbalişti spanioli din ultimele decenii a murit sâmbătă, 1 iunie, într-un accident de maşina petrecut în localitatea spaniolă Utrera, oraşul natal al fotbalistului, pe autostrada dinspre Sevilla. Potrivit Poliţiei din Spania, în maşina implicată în accident se afla şi un văr al fotbalistului care, de asemenea, a decedat în urma impactului. Potrivit unuia dintre localnicii care au ajuns la locul accidentului care a avut loc în jurul orei locale 11.40, fotbalistul şi-ar fi condus bolidul cu viteză foarte mare, l-a scăpat de sub control, iar în urma impactului maşina a luat foc. “Antonio Reyes tocmai a avut un accident pe autostrada Sevilla-Utrera. Maşina a luat foc după ce Reyes a dat mai multe ture cu viteză mare. El nu a putut ieşi din maşina în flăcări”, a scris localnicul, care a postat pe Twitter şi o imagine de la locul accidentului.

Potrivit unui raport al autorităților locale, citat de Mundo Deportivo, mașina lui Reyes, un Mercedes Brabus S550, avea o viteză incredibilă – 237 km/h. Automobilul s-ar fi izbit de parapeți și a părăsit carosabilul de pe autostrada A-376, care leagă orașele Utrera și Sevilla.

Conform sursei citate, mașina s-a rostogolit de mai multe ori, a ajuns la aproximativ 200 de metri de la locul impactului și a luat foc. Alături de Reyes se mai aflau două rude, una dintre ele murind, de asemenea, pe loc. Cealaltă a fost transportată de urgență la spital, având răni severe.

Imaginea surprinsă imediat după accidentul provocat de José Antonio Reyes FOTO Twitter/ Dr.Strange

José Antonio Reyes era căsătorit şi avea trei copii.

sursa: adevarul si reporterntv.ro