Horoscop pentru vineri, 07 iunie 2019

Berbec
Zodia Berbec
Ești vesel, pus pe glume si cu chef de aventuri. Cei din jur nu iti sustin starea, de aceea temperează-ți cheful de distractii. Sunt momente favorabile dialogului cu persoana iubită și pentru a desfășura activități cu copiii. Divergențele de opinii pot fi frecvente, însă treci peste cu eleganță și diplomație. Sprea seara, o ieșire cu prietenii este binevenită.

Taur
Zodia Taur
Treburile casei si problemele membrilor familiei sunt evidențiate astăzi. S-ar putea sa fii nevoit sa ai grija de cineva bolnav sau sa faci mici drumuri pentru a-i rezolva unele probleme. Se conturează cheltuieli majore pentru casă și pentru membrii familiei. Dialogurile cu nemamurile pe teme patrimoniale sunt de ținut minte.

Gemeni
Zodia Gemeni
O zi în care ești foarte comunicativ, relaționezi cu multă lume și posibil, de asemenea, să călătorești pe distanțe scurte pentru a revolva diverse. Fii prudent, deoarece există riscul să vorbești despre teme puțin cunoscute sau despre aspecte personale ce trebuie știute doar de tine. Persoanele din anturajul apropiat de solicită din plin.

Rac
Zodia Rac
Incă de la primele ore ale dimineții apar aspecte referitoare la bani, bunuri sau vei fi nevoit să reconsideri eforturile pe care le depui în câmpul muncii. Există o discrepanță între veniturile obținute la serviciu și munca propriu-zisă pe care o desfășori și de aici nemulțumirile pot lua amploare. Relaxează-te, fii obiectiv, deoarece nu sunt motive de îngrijorare.

Leu
Zodia Leu
O zi cu multă forfotă personală, având tendința de a te ocupa mai mult de tine. Este bine să-ți revizuiești programul cotidian și să-ți îmbunătățești stilul de viață. De asemenea, sunt momente favorabile pentru a renunța la idei, atitudini sau planuri care au dat prea puține roade. Evită să te oglindești în personlitatea altora sau să ții cont prea mult de ei.

Fecioara
Zodia Fecioara
Este bine să fii discret și preocupat numai de tine și de nevoile tale reale. Energia vitală este scăzută, astfel că un ajutor venit din partea celorlalți, referitor la sarcinile pe care le ai de făcut este binevenit. Se pot evidenția afecțiuni vechi sau se instalează altele noi. Odihnește-te, ascultă-ți corpul și fii sincer cu tine însuți. Spre seară te vei simți mai bine.

Balanta
Zodia Balanta
O zi controversata. Esti preocupat de vestile aflate de la un prieten sau protector, vești pe teme legate de străinătate sau de studii. Selectează cele aflate și evită să emiți păreri deocamdată. Dialogurile cu cei dragi, mai ales dialogul cu persoana iubită, îți poate aduce lămuriri și alinare. Chestiuni legate de copiii tăi sau ai altora.

Scorpion
Zodia Scorpion
Activitatile din domeniul profesional se evidențiază mult astăzi. S-ar putea sa fii nevoit sa explici șefilor, autorităților, deciziile si modul de rezolvare a sarcinilor de serviciu. Tendinta de a exagera este la cote inalte. Intră în discuție și aspecte referitoare la banii și bunurile implicate în colaborări sau parteneriate pe termen scurt.

Sagetator
Zodia Sagetator
Foarte active sunt astăzi relatiile cu strainatatea. S-ar putea sa afli vesti de la cineva aflat departe de tara sau te poti ocupa cu succes de aspectele necesare unei calatorii indepartate. Pe de altă parte, sunt posibile oportunități de a călători în scop profesional, în cadrul unui parteneriat cu parteneri străini. Activități culturale în a doua parte a zilei.

Capricorn
Zodia Capricorn
In prima parte a zilei sunt momente bune pentru a te ocupa de bani și bunuri comune cu alții. Achită facturi sau datorii restante, ocupă-te, în funcție de caz, de relația cu instituțiile financiare sau stai de vorbă cu cei dragi pe seama cheltuielilor comune. Se poate ajunge la un consens cu toată lumea pe teme materiale și financiare.

Varsator
Zodia Varsator
Ziua iti aduce in prim-plan relatiile parteneriale si colaborarile in care esti implicat sau vrei sa te implici. S-ar putea sa fii nemultumit de unii colaboratori sau de stadiul in care se afla un proiect. Probabil ca banii sunt pricina, dar si modul in care cei implicati isi fac treaba. Spre finalul zilei detaseaza-te de forfota cotidiana si mediteaza intr-un loc sfant.

Pesti
Zodia Pesti
Treburile de la serviciu și cele de rutină de acasă sunt provocările zilei. Iti propui sa rezolvi multe si marunte, dar spor si chef nu prea ai. Organismul este destul de obosit, recomandabil fiind sa-ti dozezi eforturile si sa te ocupi doar de priorități. Partenerul de viata te poate provoca la un dialog aprins sau colaboratorii îți cer sprijinul.

sursa: astrocafe