Pornește în vacanță cu cazare altfel, în butoaie!

Vara este perioada preferată de români pentru călătorii. Temperaturile ridicate ne atrag atât la mare, cât și la munte, iar patronii unităților de cazare se întrec în oferte atractive. Accentul nu se mai pune doar pe destinație, cât și pe locul unde înnoptăm. Putem redescoperi aerul rustic în case decorate specific mediului rural, ne putem simți în paradis la malul mării în bungalow-uri de lux sau putem simți gustul unei croaziere în hotelurile plutitoare. Merită să vă cazați și în butoi.

Cât costă să dormi într-un butoi

Imagini pentru Pornește în vacanță cu cazare altfel, în butoaie!

Ați dormit la cort, în căsuțe de camping, în hamac, poate chiar și în case în copaci, dar sigur n-ați dormit într-un butoiu, la propriu. Pentru o vacanță la mare ieșită din comun, puteți alege Colonia „Butoaie”, un camping inedit situat în nordul stațiunii Mamaia, în Tabăra Năvodari. Nu veți dormi în căsuțele clasice din camping-uri, ci în butoaie de stejar. Butoaiele sunt amenajate simplu, având pat dublu, priză și lumină. În camping veți găsi și o terasă pentru servit masa ce dispune și de o rulotă-bucătărie. La fiecare butoi primiți gratuit două șezlonguri de lemn pentru plajă. În timpul pe care nu-l petreceți pe plajă aveți ce face în camping. Colonia “Butoaie” a mai pregătit pentru turiști zone special amenajate pentru grătar, loc de joacă pentru copii, zone de relaxare cu hamace și perne pentru plajă. Prețurile pentru două nopți pornesc de la 300 de lei pentru un butoi în care pot dormi două persoane.

Dacă butoiul este totuși prea simplu pentru preferințele voastre, atunci puteți să vă cazați în bungalow-uri de lux, tot în stațiunea Mamaia. Veți găsi bungalow-uri cu camere matrimoniale, mobilier modern și terase proprii. La Enigma Resort Bungalow vă puteți răsfăța pe terase cu piscină, în clubul de noapte, pe plaja cu șezlonguri și aveți și loc de joacă pentru copii. Camerele din bungalow-uri au băi, aer condiționat, televizor, seif și minibar. Prețul unei camere pentru două nopți, în periodă de vârf, pornește de la 900 de lei cu mic dejun inclus. 

Imagini pentru Enigma Resort Bungalow

Sursa:jurnalulnational