Savanții americani dețin răspunsul în legătură cu SFÂRȘITUL LUMII !! Vezi care este răspunsul !!

Distrugerea unui sistem solar a fost captată pentru prima dată în imagini de astronomii de la NASA, care au spus că acel eveniment cosmic extrem de violent oferă informaţii şi indicii preţioase despre destinul final al Terrei, informează theguardian.com.

Imaginile realizate de NASA în cadrul misiunii spaţiale Kepler-2 au dezvăluit rămăşiţe telurice ale unei planete care a fost distrusă în timp ce orbita în jurul unei stele moarte – o pitică albă -, aflată în constelaţia Fecioarei, la o distanţă de 570 ani-lumină de Terra.

Savanţii americani au observat fragmente din acea planetă distrusă efectuând o rotaţie completă în jurul piticei albe la fiecare 4,5 -5 ore, pe o orbită de 836.800 de kilometri – puţin peste dublul distanţei dintre Pământ şi Lună.

“Este ceva ce niciun om nu a mai văzut vreodată”, a spus Andrew Vanderburg, de la Centrul de Astrofizică Harvard-Smithsonian. “Am privit cum un sistem solar a fost distrus”, a mai spus acesta.  Stelele asemănătoare Soarelui sunt alimentate de reacţii nucleare care transformă hidrogenul în heliu. Dar, atunci când hidrogenul se epuizează, ele încep să îşi ardă elementele mai grele, precum heliu, carbon şi oxigen, şi se măresc considerabil. În cele din urmă, steaua îşi arde învelişul exterior, lăsând în urmă un nucleu – aproximativ de mărimea Terrei -, cunoscut sub numele de “pitică albă”.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.