Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Bilanț șocant:A treia victimă a tragediei petrecute duminică la Văcăreni a murit la spital

A treia victimă a tragediei petrecute duminică la Văcăreni a murit la spital. Alte trei persoane se află în stare gravă.

O a treia persoană a decedat în urma teribilului accident petrecut duminică seara la Văcăreni, când un BMV a intrat într-o curte şi a lovit mai mulți oameni. Este vorba despre o femeie de 26 de ani, gravidă în luna a 7-a, care a suferit leziuni grave şi a încetat din viaţa la spitalul din Galaţi.

Primul bilanț indica doi morți, un copil şi o femeie.

O altă femeie, în vârstă de 33 de ani, care fusese rănită foarte grav, a fost operată pe creier în cursul nopţii, dar medicii gălăteni sunt foarte rezervaţi în ceea ce priveşte sansa de supravieţuire, starea sa fiind critică şi în acest moment.

Pasagerul aflat în dreapta şoferului, de 50 de ani, se afla internat la reanimare, cu multiple fracturi, la fel ca şi tânărul de 24 care filma de pe bancheta din spate. Starea celor doi bărbaţi, pasageri în autoturism este foarte gravă.

În cursul dimineţii de astăzi, conducătorul auto implicat în accidentul de pe raza localității Văcăreni, a fost reținut, pe bază de ordonanță de reținere pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Acesta este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Sursa,realitatea