Au fost scoase la licitație 21 de mașini din colecția lui Paul Walker

Casa de licitatii Barrett-Jackson intentioneaza sa vanda in ianuarie 2020 nu mai putin de 21 de masini din colectia regretatului actor Paul Walker. Printre ele se numara si o masina tunata folosita intr-unul din filmele francizei Fast and Furious.

Franciza Fast and Furious, unde l-a jucat pe Brian O’Connor, este cea care l-a ajutat pe Paul Walker sa ajunga un actor cunoscut la nivel global. Americanul era insa si un impatimit auto si chiar detinea o colectie impresionanta de masini de toate felurile, fie ca vorbim de muscle car-uri, japoneze si asa mai departe.

Casa de licitatii Barrett-Jackson organizeaza in luna ianuarie a anului viitor celebrul eveniment Scottsdale Auction, in cadrul caruia va avea la vanzare si 21 de masini din colectia lui Paul Walker.

BMW M3 E36 Lightweight

Printre cele care ne-au atras atentia se numara un Nissan 370Z din 2009, folosit in filmul Fast Five, un Nissan R32 Skyline de competitie, un Audi S4 din 2000 sau cinci BMW-uri M3 E36 Lightweight.

BMW M3 E36 Lightweight

Acestea din urma putem spune ca ar fi cele mai speciale, avand in vedere ca bavarezii au construit putin peste 100 de exemplare. Toate au fost finisate in nuanta Alpine White si aveau un steag de curse, in culorile diviziei BMW Motorsport, imprimat deasupra farului stang si stopului drept.

BMW M3 E36 Lightweight

Fiind vorba despre un M3 E36 rar pretul unui exemplar poate depasi lejer 150.000 de dolari. Avand in vedere ca cele 5 au avut si un proprietar cunoscut, se vor vinde cel mai probabil cu o suma mult mai mare.

Pe aceeasi lista regasim cateva muscle car-uri americane, un Ford Bronco din ’95 dar si trei motociclete.

Citește continuarea articolului aici.