Accident rutier cu trei victime pe DN2-E85, între Focșani și Urechești

Un accident rutier a avut loc în această dimineață pe DN2 E85, în afara localitații Golești. Evenimentul soldat cu trei victime, dintre care una rănită grav, s-a produs după ce șoferul unui autoturism care circula pe sensul Focșani – Rm. Sărat a pătruns pe contrasens și a revenit, intrând în coliziune frontală cu un autovehicul al cărui șofer încerca să evite coliziunea. 

Știrea inițială 04.10.2019 ora 08:53 aflată prin intermediul ISU Vrancea: Trei echipaje din cadrul Detașamentului de pompieri Focșani au intervenit în această dimineață, în jurul orei 07:10, la un accident rutier produs pe DN2 E85, între localitățile Focșani și Urechești.

În urma impactului dintre două autoturisme au rezultat trei victime dintre care una rămasă încarcerată. Echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea victimei, de sex masculin, în vârstă de 28 ani, care prezenta multiple traumatisme. Victima a fost predată în stare conștientă echipajului SAJ aflat la fața locului. Echipajul SMURD a acordat primul ajutor calificat și au preluat a doua victimă, de sex masculin, în vârstă de 33 ani, ce acuza dureri toracice, pe care au transportat-o la UPU Focşani. Cea de-a treia victima a fost preluată de un echipaj SAJ.

Știre actualizată 04.10.2019 ora 08:58 aflată prin intermediul compartimentului de relații publice al IPJ Vrancea: Pe DN 2, km176+400, în afara localității Golești, conducătorul unui autoturism care circula pe sensul de mers Focșani – Râmnicu Sărat a pătruns brusc pe sensul opus de mers (posibil adormire la volan), după care a revenit , intrând în coliziune frontală cu un autovehicul care circula din sens opus și al cărui conducător auto a vrut să evite coliziunea. Au rezultat trei victime: un rănit grav și doi răniți ușor.

Sursa: ziaruldevrancea