Informații din trafic

JUDEȚUL CARAȘ-SEVERIN: CIRCULAȚIE ÎNTRERUPTĂ PE DN 6

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația rutieră este întreruptă pe DN 6 Orșova – Băile Herculane, la kilometrul 376, în afara localității Topleț, județul Caraș-Severin, după ce un autoturism a pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune cu un autotren. În urma accidentului, conducătorul autoturismului a decedat.

SITUAŢIA TRAFICULUI LA ORA 07:00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la această oră se circulă în condiții de ceață pe mai multe artere rutiere din județele Cluj, Gorj, Harghita și Mureș, vizibilitatea fiind redusă pe alocuri sub 50 de metri.

Pentru reducerea riscului de implicare în evenimente rutiere, conducătorii auto sunt sfătuiți să circule cu viteza adaptată condițiilor de drum, să ia în considerare că distanța de frânare crește pe un carosabil umed sau alunecos, să se asigure corespunzător înaintea efectuării oricărei manevre, semnalizând intenția, și să folosească luminile de ceață dacă tranzitează zone unde este prezent acest fenomen.

Reamintim că pentru deplasarea pe drumuri acoperite cu zăpadă, gheață sau polei este obligatorie echiparea autovehiculelor cu anvelope de iarnă.

Sursa:politiaromana