Fenomene stranii în Munții Bucegi.

Nu mai e niciun secret faptul ca Muntii Bucegi sunt considerati a fi un pol de energie, extrem de puternic. Numeroasele ipoteze si legende ce au circulat in zona, nu fac altceva decat sa confirme acest fapt.

Insa, cateva fenomene – mai putin cunoscute – au atras atentia: de la cutremurele ce se produceau la ore fixe, pana la insomniile generale ce au cuprins intreg orasul Busteni.

In anul 1993, locuitorii orasului Buşteni s-au confruntat cu insomnii timp de două saptamani. Insa, cu toate ca nu puteau dormi noaptea, oamenii nu se plangeau de oboseala si de un nivel scazut al energiei, ba din contra, se declarau odihniti si binedispusi.

In anul 1994, in aceeasi zona au inceput sa se produca mici cutremure, ce au durat cam trei de zile. Sustinatorii teoriei energetice au declarat faptul ca acele seisme s-au produs ca urmare a energiei puternice provocate de tunelurile ascunse din Munţii Bucegi.

Pe de alta parte, specialistii de la Institutul de Fizica a Pamantului au clasificat acele seisme ca fiind niste manifestari naturale, determinate de fracturi ale scoartei pamantului.

Insa, ceea ce e ciudat e faptul ca seismele din zona Bucegilor se produceau zi de zi, la aceeasi ora.

De-a lungul timpului au circulat multe legende si ipoteze privind latura paranormala a Muntilor Bucegi: asemanari ale Sfinxului din Bucegi cu cel din Egipt sau o geneza a acestuia inca din perioada dacica, cand a servit drept altar religios.

sursa: https://haihuin2.com/