Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Atenție, șoferi! Ce amendă puteți primi pentru că sunteți prea credincioși!

Mulți șoferi aleg să-și arate credința pentru Dumnezeu prin afișarea unor cruci și cruciulițe de diverse dimensiuni pe parbrizul mașinii pe care o conduc.

Unii ajung să-și pună sfintele obiecte chiar și pe geamurile laterale sau pe lunetă atunci când nu mai au loc să-și manifeste credința doar cu ‘ajutorul’ parbrizului.

Din pacate pentru aceștia, legislația rutieră este clară: ‘aplicarea de afișe, reclame publicitare, înscrisuri sau accesorii pe parbriz, lunetă sau geamurile laterale, care restrâng sau estompează vizibilitatea’ este o contravenție încadrată în clasa a IV-a de sancțiuni.

Ceea ce înseamnă o posibilă amendă de aproape 3.000 lei pentru orice șofer care ține cruciulițe în parbriz, printre altele.

Accesoriile enumerate în codul rutier sunt urmatoarele: odorizante, carnete de notițe, diverse obiecte religioase, suporturi pentru diverse dispozitive electronice, etc.

Sursa:antena3