Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

DRAMĂ la intrarea în Balș.Mai mulți tineri au murit striviți în mașină

Patru tineri, trei bărbați și o femeie, au murit striviți într-o mașină, noaptea trecută, într-un cumplit accident rutier produs la ieșire din orașul Balș spre Craiova, județul Olt.

Patru tineri au murit striviți într-o mașină, într-un cumplit accident în Balș, Olt 1121

Potrivit primelor informații, cei patru tineri morți în cumplitul accident din Balș aveau vârste cuprinse între 20 și 30 de ani și erau din Slatina.

“Pompierii din cadrul Gărzii Balș și Detașamentului Slatina, cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și un echipaj SMURD, dar și patru echipaje de la Serviciu de Ambulanță Olt, au intervenit noaptea trecută, în jurul orei 01.00, pe Drumul European 574, la ieșirea din orașul Balș spre Craiova, la un accident rutier grav. 

În accident au fost implicate un autocamion, în care se afla doar șoferul și un autoturism, în care se aflau patru persoane.

La sosirea echipajelor, toate cele patru persoane aflate în autoturism, trei bărbați și o femeie prezentau leziuni incompatibilitate cu viața, echipajele medicale constatând decesul acestora. 

Șoferul autocamionului, în vârstă de 58 de ani, cu traumatism cranio-cerebral, a fost transportat la UPU Slatina”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.

Sursa:antena3