Banca Transilvania face MODIFICARI !! Vezi cum vor fi afectați clienții !!

Omer Tetik, directorul executiv, spune că banca din Cluj va ataca mai mult zona urbană. De asemenea, pe masă există 3-4 ţinte de achiziţii, iar în 2016 „sigur vom mai cumpăra ceva“. Pentru viitor se uită la câteva modele bancare de business din afară, cum ar fi băncile spaniole BBVA, Santander sau banca americană Wells Fargo.

Banca Transilvania a început să lucreze la noul plan de afaceri pentru următorii trei ani, care va include atât o creştere organică, dar „mai profitabilă“, cât şi noi achiziţii după ce şi-a făcut mâna cu preluarea Volksbank, o oportunitate de cumpărare apărută peste noapte, care a fost judecată în spirit „antreprenorial“ şi  dusă la bun sfârşit în numai un an.

„Avem capital în exces, fondurile noastre proprii au ajuns la 6 miliarde de lei. În 2016 sigur vom mai cumpăra ceva. Avem trei, patru ţinte, dar mai mult ne interesează portofolii.  Cu Volksbank am câştigat şi experienţă, ştim unde am performat bine şi unde mai avem de îmbunătăţit“, spune Omer Tetik, directorul executiv (CEO) al băncii.

Sursa : zf.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.