Starul din Anatomia lui Grey, Patrick Dempsey, vorbește despre colecția lui de mașini

Este doctorul care salva vieți și frângea inimi în celebra serie “Anatomia lui Grey”. Asta până când a fost ucis într-un accident de mașină. În film! În realitate, Patrick Dempsey, actorul care joacă rolul doctorului Shepherd, poreclit McDreamy, are o colecție impresionantă de mașini.

Derek Shepherd a suferit un accident rutier în urma căruia a intrat în moarte cerebrală. Soția sa, Meredith Grey, a decis deconectarea sa de la aparate. Este scenariul prin care i s-a pregătit ieșirea dramatică din distribuția seriei “Anatomia lui Grey”.

În realitate însă, Patrick Dempsey nu are legătură cu lumea medicală. Are o echipă implicată în sporturile cu motor, este manager și pilot profesionist și este mare fan Porsche.

Pandemia de coronavirus l-a prins pe actorul în vârstă de 54 de ani la New York, acolo unde are o casă, dar nu și garajul în care își păstrează colecția. Dar în Big Apple, Patrick are întotdeauna la îndemână un Porsche 356 din 1963, pe care l-a cumpărat când avea 18 ani, și un Mercedes-Benz 280 SE 3.5 Cabriolet. Sunt mașinile cu care merge la cumpărături.

Într-o conversație online cu Supercar Blondie, Patrick Dampsey povestește că, în garajul din California, a ajuns recent un Porsche Taycan, care și-a găsit loc lângă un Porsche Panamera. Deloc întâmplător, în accidentul fatal în care a fost implicat în cel de-al 11-lea sezon al serialului “Anatomia lui Grey”, doctorul Derek Shephered conducea un Porsche Cayenne.

Ce mașini a mai avut Patrick Dempsey?

Colecția sa de mașini este dominată de modele Porsche. Dar până de curând, printre acestea s-au numărat și un Panoz Esperanto GT, un Mercedes-Benz SLS AMG și un Jaguar E-Type, acesta din urmă fiind un cadou primit de la soția sa.