Biciclist de 72 de ani acroșat mortal de un autoturism. Polițiștii au găsit autorul

Un bărbat în vârstă de 72 de ani, din orașul Flămânzi, a fost găsit decedat, duminică dimineață, pe drumul național 28B, în localitatea Frumușica.

Din primele cercetări ale polițiștilor, acesta a fost acroșat de un autoturism, în timp ce se plimba cu bicicleta, iar conducătorul auto a părăsit locul accidentului.

În cauză, s-a deschis un dosar penal in rem, sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, oamenii legii căutând acum vinovatul.

Ne-am sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, în continuare se efectuează cercetări pentru identificarea autoturismului și a conducătorului auto implicat în producerea accidentului, precum și pentru stabilirea cu exactitatea a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimenul”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean din Botoșani.

În urmă activităților specifice efectuate de către polițiști, în jurul orei 17:00, a fost identificată persoană bănuită de comiterea faptelor, în persoană unui tânăr de 23 de ani din localitatea Hârlău.

“Acesta a fost depistat la domiciliul său, loc în care se află și autoturismul care corespundea caracteristicilor celui implicat în accident și căruia îi lipseau elemente din caroserie, depistate la fată locului. Tânărul a fost condus la sediul Serviciului Rutier, unde a fost audiat și urmează să fie reținut pentru 24 de ore pentru săvarsirea infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului”, au declarat în această seară polițiștii de la Botoșani.

sursa: stiri-botosani.ro