Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Printr-un ordin de ministru se vor simplifica înmatriculările

Ministrul de interne, Marcel Vela, a anunțat, vineri, că va semna un ordin de ministru prin care înmatriculările autovehiculelor ar urma să se facă mai ușor.

”Toți dealerii și producătorii, Dacia și Ford, vor avea posibilitatea să înmatriculeze direct, printr-un singur document, printr-un mandat pe care vânzătorul îl încheie cu cumpărătorul”, a explicat Vela.

El a mai spus că ordinul simplifică și procedurile privind radierea, obținerea autorizației provizorie de circulație, obținerea unui duplicat al actulului de înmnatriculare, pot să obțină o autorizație pentru probe, pentru noile modele care se vor produce în viitor, care au nevoie de teste de încercări.

”Pe lângă această simplificare o să procedăm și la o descentralizare a serviciilor de obținere a permiselor de conducere și de înmatriculare. Acolo unde există distanțe mari între reședința de județ și cetățeni, am decis să facem un proiect să apropie acest serviciu de cetățeni. Sediul județean de la Deva să poată avea un punct de lucru și în Petroșani”, a mai spus ministrul de interne.

Sursa:g4media