Accident tragic: Scene șocante au fost surprinse de o cameră de supraveghere din Alexandria

Un grav accident a avut loc în Alexandria iar scenele șocane au fost surprinse de o cameră de supraveghere din zonă. La volanul mașinii care a lovit-o pe femeie și pe copilul ei se afla un adolescent de 15 ani.

Accident grav în Alexandria! O mamă și copilul ei au fost spulberați de o mașină condusă de un adolescent .

Accidentul a avut loc într-o parcare din zona Pădurea Vedea. Pe imagini se poate vedea cum mama și copilul sunt alături d eun bărbat, moment în care o mașină scăpată de sub control se îndreaptă brusc spre ei. După ce o acroșează pe femeie și pe copilul ei în trotinetă, adolescentul avariază și alte două autoturisme aflate în parcare.

O femeie și copilul ei au fost spulberați de o mașină

Bărbatul, femeia și copilul au scăpat ca prin minune fără răni, dar cu o sperietură zdravănă. După ce mașina s-a oprit, din ea au coborât doi tineri ce s-au îndepărtat de locul accidentului. Șoferul, un adolescent de 15 ani, s-ar fi aflat la picnic cu familia, moment în care a luat cheile de la mașina tatălui său și a plecat cu autoturismul. Copilul a încercat să execute un viraj, însă a scăpat mașina de sub control și astfel a provocat accidentul ce s-ar fi putut solda cu victime.

Sursa:spynews