50 de posturi scoase la concurs in Iasi. Vezi aici la ce institutii ai putea sa aplici!

 

Mai multe instituţii publice au anunţat în ultima săptămână concursuri pentru ocuparea a aproape 50 de posturi. Potrivit portalului guvernamental de profil posturi.gov.ro, cele mai multe, 12 la număr, sunt disponibile la Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Ali­mentelor Iaşi. Instituţia organizează pe 22 februarie un concurs pentru recrutarea a 11 medici veterinari şi a unui asistent veterinar.

În sistemul sanitar, angajări au mai anunţat Spitalul Clinic de Recuperare (patru asistenţi medicali şi o infirmieră), Maternitatea „Elena Doamna“ (un asistent medical, un asistent social şi un psiholog debutant) şi Spitalul de Copii „Sf. Maria“ (un fizician medical).

În acelaşi timp, Direcţia Ge­nerală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului caută trei inspectori de specialitate.

În domeniul administrativ, Primăria Municipiului Iaşi va organiza un concurs pentru angajarea a trei re-ferenţi în cadrul Direcţiei de Administrare a Patrimoniului Public şi Privat, la compartimentul care gestionează zona de agrement Ciric. De asemenea, una dintre instituţiile subordonate Primăriei, Direcţia de Asistenţă Comunitară, vrea să angajeze un referent şi un inspector de specialitate.

În domeniul educaţiei, concursuri au fost anunţate de Universitatea „Alexandru Ioan Cuza“ (administratori financiari, muncitori calificaţi şi necalificaţi), Universitatea Tehnică „Gh. Asachi“ (un secretar facultate şi un administrator financiar), Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri“ şiBiblioteca Centrală Universitară „Mihai Emi­nescu“ (un îngrijitor).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *