Horoscop pentru joi, 17 septembrie 2020

Berbec
Zodia Berbec
Ai multe de facut la serviciu. Relatiile colegiale sunt distorsionate, de aceea bazeaza-te doar pe fortele tale si ocupa-te numai de sacinile care iti revin. Atentie ca sanatatea intregului organism este vulnerabila. Evita consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale! Remediile naturiste sunt cele mai indicate. Se prefigurează noutăți benefice atât în câmpul muncii, cât și în privința sănătății.

Taur
Zodia Taur
Persoana iubita sau, dupa caz copiii, iti pot crea neplaceri. Sunt posibile dialoguri aprinse si una se spune si alta se intelege sau se face. Detaseaza-te de toate acestea, priveste realist ce vor ceilati de la tine si spune-ti punctele de vedere cu calm si prudenta. Cheful de distractii si aventuri este prezent, dar afiseaza-l cu prudenta. Se prefigurează o nouă etapă sentimentală.

Gemeni
Zodia Gemeni
Zi favorabila treburilor gospodaresti. Exista incertitudini, confuzie, secrete in segmentul familial, insa astazi sunt șanse să dai la o parte vălul predominant. Abordează totul cu prudență și evită exagerările de orice fel. Un dialog cu membrii familiei sau cu neamurile îți poate aduce informatii utile, dar si alinarea dorului de copilarie. Noutăți familiale și domestice.

Rac
Zodia Rac
Ziua se anunta cu multe drumuri pe distante scurte si dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat. Scopurile pot fi diverse: de la cele de agrement pana la cele in interes profesional. Informatiile primite te vor pune pe ganduri, insa nu lua de bun chiar tot ce auzi. Imbogateste-ti bagajul educational prin abordarea unor cursuri. Noutăți relaționale și informații prețioase.

Leu
Zodia Leu
Capitolul financiar te va preocupa intreaga zi. Sunt momente bune pentru cumparaturile necesare traiului zilnic, insa te poti orienta si catre un mic cadou pentru sufletul tau. S-ar putea sa primesti bani sau alte recompense de la autori necunoscuti, de aceea fii prudent. Noutăți financiare importante referitoare la veniturile tale. Spre seara, rezerva momente pentru relaxarea alaturi de cei dragi.

Fecioara
Zodia Fecioara
Elanul de a te implica in mai multe treburi te poate obosi, de aceea orienteaza-ti eforturile doar catre activitatile tale personale. Este o zi buna pentru tratamente cosmetice, inceperea unei diete sau pentru practicarea unor exercitii fizice. Dialogurile cu ceilalti te pot ajuta foarte mult. Prudenta in relatiile familiale si la treburile gospodaresti! Deschiderea unei etape noi de viață și activitate.

Balanta
Zodia Balanta
Dorinta de retragere din prim planul vietii cotidiene este foarte evidenta astazi la tine. Bine ar fi sa-ti urmezi vocea interioara si sa-ti indrepti atentia doar catre o analiza atenta a ceea ce se petrece in jurul tau. Exista nemultumiri legate de domeniu profesional si de relatia cu partenerul de viata, insa rabdarea si discernamantul te ajuta sa depasesti totul. Noutăți importante!

Scorpion
Zodia Scorpion
Astrele iti sustin astazi intalnirile si dialogurile cu prietenii. Sunt posibile neintelegeri, discutii purtate pe un ton ridicat, insa din toate ai cate ceva de invatat. Ar fi bine daca ai cere sfatul unui protector sau unei persoane cu experienta vizavi de domeniul profesional. Cei dragi iti sunt alaturi, astfel ca este bine sa le spui toate ofurile tale. Etapă nouă în relațiile cu prietenii.

Sagetator
Zodia Sagetator
Domeniul profesional este tema zilei pentru tine. Sunt momente bune de a discuta cu un sef vizavi de progresul tau in domeniul muncii. Persoanele cu autoritate iti pot face multe reprosuri, insa asculta cu atentie ce ti se spune si explica-te in cuvinte putine, dar concise. Se deschide o etapă nou în plan socio-profesional. Prudenta si respectul te vor ajuta se depasesti situatiile delicate.

Capricorn
Zodia Capricorn
Țările străine si culturile lor ar fi subiecte minunate de abordat. Pe cat posibil, ia legatura cu cineva din strainatate, pentru ca poti afla lucruri interesante ce iti vor fi de folos la momentul potrivit. Totodata, demersurile legate de calatorii pot avea succes. Invata, studiaza, documeteaza-te, pentru ca sunt momente excelente in acest sens. Etapă educațională nouă plus noutăți referitoare la străinătate.

Varsator
Zodia Varsator
Energia vitala fluctueaza mult, de aceea evita activitatile ce presupun efort fizic si mental deosebit. Sunt momente bune de a-ti achita facturile, taxele si impozitele sau pentru a da înapoi obiectele imprumutate. Totodata verifica bugetul de venituri si cheltuieli. Domeniul financiar este sustinut de astre, dar o evidență strictă este binevenita. Se deschide o nouă etapă de câștig de la și prin alții.

Pesti
Zodia Pesti
Controverse in relatiile parteneriale! Beneficiezi de sustinere din partea astrelor in a-ti spune punctele de vedere si ideile vizavi de mersul proiectelor, colaborarilor sau a vietii de cuplu. Chiar daca vei intampina obstacole din partea celorlalti, cu prudenta si discernamant vei depasi totul cu bine. Ar trebui sa fii mai ingaduitor cu ceilalti si sa tii cont si de parerea lor. Posibilitatea de a înoi relațiile parteneriale.

sursa: astrocafe.ro