Ambarcaţiune scufundată în Dunăre. Intervenţie de urgenţă

O ambarcațiune în care erau două persoane s-a scufundat, joi noaptea, în Dunăre, în zona localității Sulina, județul Tulcea. Un bărbat de 47 de ani, din București, este căutat, vineri, în vreme ce altă persoană a reușit să ajungă la mal.

Poliția Tulcea a transmis vineri dimineața că Biroul Județean de Poliție Transporturi Tulcea a fost sesizati cu privire la faptul că pe fluviul Dunarea, în zona localității Sulina, o ambarcațiune s-ar fi scufundat.

Din primele verificări, se pare că este vorba de o ambarcațiune acostată la mal, la bordul căreia se aflau două persoane. Ambarcațiunea ar fi luată apă din motive necunoscute, iar ulterior s-a scufundat.

Una dintre persoanele aflate în barcă a ajuns la mal, iar un bărbat de 47 de ani, din București, a dispărut în apele fluviului Dunărea.

„Bărbatul a fost căutat în zona producerii evenimentului, fără a fi găsit. În continuare se efectuează activități de căutare de către polițiști împreună cu reprezentanți ANR pentru găsirea persoanei dispărute și stabilirea cu exactitate a condițiilor în care a avut loc evenimentul”, au transmis, vineri, reprezentanții Poliției Tulcea.

La căutări participă și reprezentanți ai ISU și ai Poliției de Frontieră.