Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

TREI MASINI S-AU CIOCNIT PE DN1C!

Un accident de circulație s-a produs în această seară pe DN1C Baia Mare – Dej la intrare în localitatea Recea. Din fericire nimeni nu a fost rănit, însă autovehiculele implicate au fost avariate.

Din primele informații se pare că în accident au fost implicate trei autovehicule. Unul dintre aceastea, care circula dinspre Baia Mare, a încercat să vireze stânga la o pensiune, însă a fost lovit de un autovehicul de teren care se pare că circula regulamentar din sens opus. Un alt autovehicul care nu a păstrat distanța de siguranță a fost implicat în accident.

Din fericire nicio persoană a fost rănită. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cine se face vinovat de producerea evenimentului rutier.

Leave a Reply

Your email address will not be published.