REVIN NINSORILE!

În următoarele trei zile se vor înregistra temperaturi negative noaptea, dar ziua vremea se menține caldă cu valori ale temperaturilor de până la 14 grade Celsius până spre mijlocul săptămânii când vor apărea precipitații sub formă de ploaie, lapoviță și chiar ninsoare la munte.

ÎN ȚARĂ

În această noapte cerul va fi variabil, iar vântul îşi va face simţită prezenţa prin Banat, Moldova şi pe crestele montane. Spre dimineaţă, îndeosebi în zonele depresionare, izolat se va produce ceaţă. Temperaturile minime vor fi cuprinse între minus 12 grade în estul Transilvaniei şi 6 grade în Dealurile de Vest.

Mâine vremea se menţine caldă, mai ales în regiunile intracarpatice. Astfel, la amiază, temperaturile se vor încadra între 4 şi 14 grade Celsius. Atmosfera va fi însorită până spre seară, când norii se vor înmulţi în vestul şi nord-vestul teritoriului. Vântul va rămâne alert pe la munte, în partea de vest şi în cea de răsărit a ţării.

Marți, miercuri, joi.

Mâine noapte reapar ploile slabe în vestul şi nord-vestul ţării, unde vor continua şi pe parcursul zilei de marţi. De miercuri, precipitaţiile se extind şi în celelalte regiuni, iar cantităţile de apă pot depăşi izolat 30 l/mp. Temperaturile maxime se vor menţine mai ridicate decât cele normale, dar în timpul nopţilor se vor înregistra şi valori negative. Din aceste motiv, ploile se vor transforma din când în când în lapoviţă şi ninsoare, nu doar la munte, ci şi în nordul şi centrul ţării.

Leave a Reply

Your email address will not be published.