Doi români morți într-un VW care circula cu viteză pe contrasens, pe o autostradă în Germania

Un teribil accident a avut loc marți pe o autostradă din Germania, unde un VW Sharan în care erau doi români a circulat cu viteză pe contrasens și a lovit un Audi, scrie cotidianul bavarez Münchner Merkur, în ediția sa online. Patru oameni au murit în total, sute de salvatori au intervenit la locul impactului.

Poliția germană a anunțat la miercuri după amiază că a reușit să stabilească identitatea victimelor și, de asemenea, dinamica accidentului care s-a soldat cu 4 morți. Este vorba despre patru bărbați, câte doi în fiecare mașină implicată. Cei doi din VW-ul care a provocat carnajul sunt români. Sute de salvatori au fost chemați la locul accidentului.

VIDEO / Doi români morți într-un VW care circula cu viteză pe contrasens, pe o autostradă în Germania

Foto: Merkur / Thomas Gaulke

Șoferul român care a condus pe contrasens avea 32 de ani, iar lângă el era un alt român în vârstă de 50 de ani. Ambii au murit pe loc, trupurile lor fiind scoase de pompieri dintre fiare cu instrumente de descarcerare. Ceilalți doi morți sunt doi germani de 34 și 43 de ani.

Poliția a anunțat că nu există indicii care să conducă la bănuiala că vreunul dintre șoferi ar fi consumat droguri sau alcool, fiind efectuate deja autopsiile.

Nu e clar de ce românul a circulat pe contrasens pe autostradă, dar mai mulți șoferi au semnalat marți seara prezența lui pe sensul greșit, pe A99, autostrada-inel din jurul orașului München. La câteva minute după primele apeluri legate de acest fapt, în jurul orei 21.40, poliția a primit un apel care anunța un grav accident în apropiere de ieșire spre Hohenbrunn.

doi-romani-morti-germania1

Autostrada a fost închisă în direcția Slazburg până în jurul orei 4, bucăți din cele două mașini fiind împrăștiate pe zeci de metri în jurul impactului.

Sursa:libertatea