Un şofer băut a devastat maşina Jandarmeriei din Călan

Un echipaj al Jandarmeriei a fost implicat într-un accident rutier, care a avut loc miercuri după-amiază pe DN 66, în noul sens giratoriu din Călan .

Un accident rutier a avut loc miercuri după-amiază pe DN 66, în noul sens giratoriu din Călan.

Accident rutier în noul sens giratoriu din Călan. Un şofer băut a devastat maşina Jandarmeriei

„În jurul orei 15.40, şofer în vârstă de 57 de ani, din municipiul Deva, care conducea un autoturism pe DN 66 pe raza oraşului Călan, din direcţia Haţeg-Simeria, în zona unui sens giratoriu, nu a acordat prioritate de trecere şi a intrat în coliziune cu o autospecială a Jandarmeriei Române aflată în misiune, având cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune.  Conducătorul auto de 57 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 1,11  mg/ l, alcool pur în aerul expirat”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

În urma evenimentului rutier nu au rezultat victime. „În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influenţa băuturilor alcoolice”, a adăugat reprezentantul IPJ Hunedoara.