Poliția a tras pe dreapta o șoferiță. Câteva secunde mai târziu, femeia a izbucnit în lacrimi

În timpul unei acțiuni de prevenție în trafic, polițiștii de la Inspectoratul Județean de Poliție Cluj au tras pe dreapta o femeie aflată la volanul unui Volkswagen Beetle. Aceasta a fost surprinsă când i s-a cerut să se legitimeze, pentru că știa că nu încălcase legea.

În timp ce căuta ceva în portbagaj și vorbea la telefon, cineva a apărut în spatele ei. Era chiar logodnicul tinerei, cu un buchet uriaș de trandafiri. Acesta s-a așezat în genunchi. Ce a urmat este ușor de ghicit. Emoționată, femeia a rostit un “DA” hotărât când a fost cerută în căsătorie. Tânărul avea inelul pregătit, așa că acesta și-a găsit locul pe inelarul fetei.

Cei doi tineri sunt Mădălina și Ciprian, doi tineri sportivi care locuiesc în Cluj. Cei doi sunt protagoniștii unei înscenări puse la cale cu ajutorul IPJ Cluj, la rugămintea tânărului. Filmarea a fost postată pe pagina de Facebook a instituției.

“Se spune că fiecare om își caută jumătatea în lume. Nu este o misiune ușoară și nu este tocmai domeniul nostru. Din fericire pentru noi, nu poți da în urmărire un hoț de inimi”, spun complicii în uniformă.

Polițiștii din Cluj nu au fost la fel de sentimentali când au ridicat mașina miresei

“S-a furat… mașinaaaa!”, au strigat atunci nuntașii supărați. În vara acestui an, polițiștii din Cluj nu au fost la fel de sentimentali ca aceia care au devenit, cu voia lor, complici la o cerere în căsătorie. Oamenii legii au dispus atunci ridicarea mașinii unei mirese. Cuplul proaspăt căsătorit se afla la o ședință foto în Parcul Central din Cluj-Napoca, dar mașina celor doi, înmatriculată în București, era parcată neregulamentar.

DJ-ul evenimentului a fotografiat atunci SUV-ul decorat pentru nuntă ridicat de autorități. Tinerii căsătoriți și-au recuperate Jeep-ul Renegade înainte de a pleca în luna de miere.

sursa: