Ziua accidentelor la Neamț(21 decembrie)

Un accident s-a produs la Neamț. În comuna Gârcina, un șofer a pierdut controlul unui autoturism și, din câte se pare, a rupt un gard, evitând, la limită, un stâlp. Martorii spun că erau mai mulți pasageri în mașină și o victimă a fost transportată la spital.

Poliția este la fața locului pentru cercetări.

Accident cu victimă în Neamț

Printr-o informare de ultimă oră, ISU Neamț transmite că s-a produs un accident rutier cu 1 persoană încarcerată în orașul Tg. Neamț, zona Schitului Mina.

UPDATE:

„Prin apel la 112, pompierii nemțeni au fost înștiințati despre producerea unui accident rutier la ieșirea din orașul Târgu Neamț spre Timișești. La locul evenimentului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Târgu Neamț cu o autospecială de stingere și o autospecială pentru descarcerare și un echipaj cu ambulanță de la SAJ. Un autoturism a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat. Până la ajungerea forțelor de intervenție conducătorul auto ( bărbat de 67 ani) a fost scos din interiorul autoturismului de către participanții la trafic. Acesta a fost preluat de echipajul SAJ și transportat la spital. Pompierii au asigurat măsuri de prevenire și stingere a incendiilor.”. a transmis ISU Neamț.

FOTO: ISU NEAMȚ

Sursa:ziarpiatraneamt