O ambulanţă a fost avariată după ce a fost lovită de un un Logan

O ambulanţă a fost avariată serios după ce a fost lovită de un un Logan, ieşit de pe drum secundar. Accidentul a avut loc luni dimineaţă, pe raza localităţii Ulmi. Conform IPJ)Dâmboviţa, două persoane au fost rănite. Salvarea se deplasa la un alt accident.

O ambulanţă trimisă la un accident grav, implicată şi ea într-un eveniment VIDEO

  Cum un necaz nu vine niciodată singur, ambulanţa care se deplasa la locul accidentului de la Conţeşti, în care un bărbat a fost lovit mortal de un TIR scăpat de sub control, a fost implicată şi ea într-un eveniment, la ieşire din Târgovişte, în Ulmi.  

Şoferul unui Logan nu s-a asigurat la ieşirea de pe un drum secundar şi a intrat în coliziune cu salvarea. Două persoane au fost rănite.  

„Echipa de cercetare s-a deplasat la faţa locului, iar din primele verificări a stabilit că pe Drumul Naţional 71 s-a produs o coliziune între două autovehicule (un autoturism şi o ambulanţă), conduse de doi bărbaţi, în vârstă de 35, respectiv 38 de ani. Evenimentul rutier a fost soldat cu rănirea a două persoane din autoturism, respectiv bărbatul de 35 de ani şi un pasager în vârstă de 26 de ani, cei doi fiind transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, anunţă IPJ Dâmboviţa.  

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă, fiind efectuate cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Sursa:adevarul