Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663

Accident grav în Peru: Cel puțin 32 de morți

Cel puţin 32 de oameni, între care doi copii, au murit în Peru după ce autobuzul în care se aflau a ieşit de pe şosea şi a căzut într-o prăpastie. Alte 22 de persoane au fost rănite în accidentul petrecut marți dimineața, au declarat poliţia şi serviciile de salvare.

Un prim bilanţ indica 17 morţi, dar a crescut rapid la 26 şi apoi la 29 de decese, iar ultimele date oferite de autorități arată că numărul celor care au murit în accident a crescut la 32.

Acesta este al treilea accident cu un număr semnificativ de victime în ultimele patru zile în Peru.

Autocarul transporta 63 de pasageri şi plecase din Huanuco (nord-est) spre Lima.

,

„Din păcate, am scos 32 de cadavre”, a anunţat comandantul poliţiei César Cervantes, potrivit căruia „imprudenţa” se află la originea accidentului, şoferul „conducând cu viteză mare”, scrie AFP, citată de Agerpres.

Printre victime se numără doi copii, de trei şi şase ani.

Şoferul care conducea în momentul accidentului a decedat şi al doilea a fost reţinut de poliţie.

Accidentele de circulaţie sunt foarte frecvente în Peru din cauza vitezei excesive, a condiţiilor rutiere precare, a lipsei de semnalizare şi a controlului slab din partea autorităţilor.

Sursa:digi24

Leave a Reply

Your email address will not be published.