Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663

ATENTIE SOFERI ! DE CE NU MERG AMERICANII CU MASINILE DIESEL?

In Europa daca un sofer cauta sa conduca o masina mica dar sa se simta ca intr-o masina mare, sigur se gaseste o masina diesel pentru poate preferintele .

“Combustibilul diesel era privit ca un combustibil murdar , un cuvant murdar , dar cu tehnologiile actuale ambele probleme s-au ameliorat , de asta in afara Statelor Unite nu se sta pe ganduri in a alege diesel peste bezina.”Richard Ancock

De exemplu un motor de 1.6 litri turbodiesel exercita  mai multa putere decat un motor mai mare pe benzina si totodata consuma si mult mai putin.

In Marea Britanie aproape 50% din masinile vandute pe teritoriul tarii sunt diesel si chiar cu acest procent ridicat , Marea Britanie este in urma fata de restul Europei care prefera de mult timp motorul diesel.

Asa ca de ce nu au inceput si cei din SUA sa mearga pe diesel ?!

Din perspectiva celor din Europa, ei cred ca masinile diesel s-ar potrivi excelent cu modul de a conduce in Statele Unite doarece necesita mai putin efort la curse lungi si principala calitate ar fi economisirea consumului de petrol , dupa cum a declarat si presedintele american Barack Obama “masinile diesel trebuie neaparat sa castige teren in Statele Unite”.

Piata masinilor diesel din Statele Unite din prezent seamana foarte mult cu cea engleza de acum circa 30 de ani. In acea perioada in Marea Britanie soferii de masini diesel erau marginalizati, fiind considerat o rusina sa conduci o masina diesel.Soferii erau obligati sa alimenteza in spatele benzinariilor , la un loc cu tiristii, statiile diesel erau foarte rare , aproximativ una la 25 de mile, ceea ce facea ca aproape orice comercializant de petrol diesel sa schimbe pretul cum vrea el.

Aceasta situatie este acum in Statele Unite. Insa daca creste numarul consumatorilor diesel ar insemna si scaderea preturilor pentru acest combustibil.

Una peste alta, dieselul se merita ! Asadar, America, dieselul merita a 2-a sansa !

Leave a Reply

Your email address will not be published.