Trei persoane au murit intr-un tragic accident rutier, in Satu Mare !

Trei persoane, intre care un copil de opt ani, au murit, sambata seara, pe DC 72, intre localitatile Negresti Oas si Bixad, din judetul Satu Mare, iar alte doua au fost ranite, in urma unui accident rutier in care au fost implicate doua masini.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Satu Mare transmis, duminica, in urma accidentului petrecut pe DC 72, intre localitatile Negresti Oas si Bixad, in care au fost implicate doua autoturisme, patru din cele cinci victime au ramas incarcerate, fiind necesara interventia pompierior pentru scoaterea acestora dintre fiarele contorsionate ale masinior.

“Pompierii au constatat ca in urma impactului au rezultat cinci victime, dintre care patru incarcerate, astfel ca s-a intervenit pentru descarcerarea si extragerea persoanelor incarcerate si acordarea asistentei medicale de urgenta. In ciuda manevrelor de resuscitare, doua persoane adulte si copilul acestora in varsta de aproximativ opt ani au fost declarate decedate de catre medicul SMURD. Alte doua persoane, un copil de cinci ani cu politraumatisme, din aceeasi masina, si un barbat, din cealalta masina implicata in accident si care prezenta contuzie de membru inferior, au fost transportati la spital”, se arata in documentul citat.

Reprezentantii ISU Satu Mare au intervenit la locul accidentului cu o autospeciala cu modul de descarcerare si doua ambulante tip SMURD, actionand in colaborare cu o alta ambulanta a SAJ Negresti Oas.

Politistii satmareni fac cercetari in acest caz pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea accidentului.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *