Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Accident rutier produs pe DN1, în apropierea Aeroportului “Henri Coandă”!

Trei persoane, între care şi o femeie însărcinată în luna a patra, au fost transportate la spital, luni, în urma unui accident rutier produs pe DN1, în apropierea Aeroportului “Henri Coandă”, în care au fost implicate două autoturisme.

Potrivit surselor citate, accidentul a avut loc în jurul orei 12.40, când şoferul unei maşini Dacia Logan, care mergea pe DN1, dinspre Ploieşti spre Bucureşti, a pierdut cotrolul asupra direcţiei, la kilometrul 16, şi a ajuns pe contrasens. Autoturismul s-a ciocnit frontal cu un Volkswagen în care se aflau trei persoane.

În urma impactului, şoferul care a intrat pe contrasens şi două persoane din cealaltă maşină, soţ şi soţie, femeia fiind însărcinată în luna a patra, au fost răniţi, fiind transportaţi la Spitalul de Urgenţă Floreasca şi la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias. Cele trei victime nu au suferit răni grave, au precizat poliţiştii.

Bărbatul care a provocat accidentul a declarat că a tras de volan după ce un alt şofer ar fi frânat brusc în faţa lui. Acesta este cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.