Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Un accident de circulaţie ce putea avea urmări grave s-a produs la Nordic, în municipiul Suceava

Un sucevean de 42 de ani a pus la pământ semaforul de la Nordic. Acesta s-a urcat la volanul unei maşini fără a avea permis de conducere şi după ce a consumat 500 de mililitri de votcă şi doi litri de bere.
Un accident de circulaţie ce putea avea urmări grave s-a produs la Nordic, în municipiul Suceava.  Petru Bordeanu, de 42 de ani, din localitate, s-a urcat la volanul unui autoturism Mercedes şi în timp ce se deplasa dinspre Mobilă spre Mărăşeşti la semaforul de la Nordic a pierdut controlul asupra maşinii, a acroşat două autoturisme parcate după care s-a izbit violent în semafor, pe care l-a pus la pământ. Stâlput căzut a lovit uşor în cădere o femeie ce traversa strada şi a blocat sensul de mers înspre Mărăşeşti. Bordeanu a fost preluat de o ambulanţă şi dus la spital unde a primit ingrijiri medicale.  Bărbatul le-a spus poliţiştilor ca a consumat 500 de mililitri de votcă şi doi litri de bere înainte de a se urca la volan. În plus, acesta nu are nici permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Pe numele lui a fost întocmit un dosar penal pentru conducere fără permis şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.
Sursa:adevarul.ro