Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663

Iaşul comemorează EROII NEAMULUI

Astăzi sărbătorim Ziua Înălțării Domnului, dar și Ziua Eroilor. Vor fi mai multe ceremonii de depunere de coroane în județul Iași.

  • La Cimitirul Eternitatea vor fi manifestări începând de la ora 12:00

Imagini pentru eternitatea iasi monumentul eroilor

Prefectul Marian Șerbescu va fi prezent la ceremonii.

“Voi participa la câteva din momentele pregătite special pentru a marca importanța acestei zile.

  • La ora 12, voi fi prezent la ceremonialul militar și religios organizat în Cimitirul Eternitatea, în zona Monumentului Eroilor Români din Primul Război Mondial, unde vor fi depuse și coroane. De altfel, vor fi depuse coroane și la Monumentul Eroilor Români din al Doilea Război Mondial, la Mormântul Eroului Valerian Bogdan Hâncu, la Cimitirul Militarilor Ruși din cele două Războaie Mondiale, la Cimitirul Militarilor Francezi din Primul Război Mondial, la Cimitirul Militarilor Germani din cel de-al Doilea Război Mondial.
  • După manifestările de la Cimitirul Eternitatea va exista o ceremonie de depunere de coroane și la Cimitirul Eroilor Evrei, la ora 13.50.
  • De la ora 14.30, voi lua parte la ceremonialul militar și religios organizat la Monumentul Eroilor Români din al Doilea Război Mondial, de la Lețcani”, a precizat prefectul Marian Șerbescu.

Imagini pentru ziua eroilor iasi

Sursa:ziaruldeiasi