Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Renault Duster Oroch: informaţii şi imagini oficiale cu Dusterul pick-up cu patru uşi !

Francezii de la Renault au dezvăluit, în cele din urmă, versiunea oficială de serie a pick-upului Duster Oroch, prima camionetă cu patru uşi din istoria mărcii auto franceze. Şi chiar dacă poartă numele de Renault, asta nu înseamnă că nu va face parte, la un moment dat, şi din gama Dacia.

Renault Duster Oroch, primul pick-up cu patru uşi din istoria mărcii auto franceze, a fost dezvăluit în premieră mondială la Salonul Auto Buenos Aires 2015. Şi, chiar dacă poartă logoul Renault pentru moment, noua camionetă ar trebui să îşi facă loc, în viitor, şi în gama Dacia.

După cum probabil ţi-ai dat seama deja, noul Duster Oroch nu e altceva decât varianta de serie a conceptului cu acelaşi nume, prezentat la sfârşitul lui 2014 la Sao Paulo. Totodată, trebuie să ştii că nu este aceeaşi maşină ca Dusterul surprins în teste prin România, acela fiind modificat în atelierele Romturingia.

Duster Oroch a fost desenat la centrul de design Renault din America Latină, noul model fiind destinat, la început, pieţei din America de Sud. Partea frontală este la fel ca la Dusterul vândut în Argentina – cu faruri preluate de pe Dusterul românesc cu facelift şi o grilă a radiatorului şi un spoiler ceva mai îndrăzneţe.

În partea din spate, bena are o lungime de 1,3 metri şi o capacitate maximă de încărcare de 683 de litri. Uşa benei se deschide la fel ca la oricare alt pick-up modern, mânerul fiind poziţionat în partea de sus a uşii.

Interiorul a rămas la fel ca la Dusterul clasic, cu cinci locuri şi o consolă centrală dominată de sistemul de navigaţie MediaNav cu ecran tactil de şapte inci.

La capitolul motorizări, noul pick-up Renault Duster Oroch va fi disponibil cu două propulsoare pe benzină, unul de 1,6 litri cu 110 CP şi unul de 2,0 litri cu 143 CP.

Leave a Reply

Your email address will not be published.