Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Capriciile vremii la sfârşit de august

Se strică vremea. Ploi, vânt puternic şi vreme rece în toată ţara

Furtuni în cea mai mare parte a ţării. Copaci căzuţi, acoperişuri şi mansarde luate de vânt şi trafic îngreunat. Este bilanţul ploilor torenţiale de noaptea trecută. Şi temperaturile au scăzut cu câteva grade în toată ţara.

O femeie din judetul Vrancea a ajuns, luni seara, la spital, lovită de creanga unui brad doborât de vânt. Furtuna, care a ţinut câteva minute, a doborat mai multi copaci si a avariat doua acoperisuri de bloc.

Vantul care batea cu putere a doborat un brad, iar in cadere, o creanga a lovit-o pe femeie. Aceasta a fost transportata la spitalul din localitate pentru investigatii.

Rafalele de vânt de luni au doborât o creangă mare de copac care a căzut pe carosabil, şi în Alba Iulia. Copacul a blocat traficul câteva ore.

Marţi, valorile termice vor continua să scadă în mare parte din țară și se vor apropia de normele perioadei, cele maxime urmând a se încadra între 19…20 de grade în nordul Moldovei și 27…28 de grade în vest şi nord-vest.

Cerul va fi variabil, cu înnorări mai ales în prima parte a zilei în sudul, estul și parțial în centrul țării, dar numai pe arii restrânse va ploua slab în zona de munte, în Oltenia, vestul Munteniei, Moldova și estul Transilvaniei. În restul ţării doar cu totul izolat vor fi condiții pentru ploi trecătoare. Vântul va avea unele intensificări în regiunile sud-estice. Dimineaţa, izolat se va forma ceață.

În regiunile intracarpatice, vreme plăcută cu maxime termice între 25 si 28 de grade, doar în depresiuni mai mici către 21 de grade. Cerul va avea unele înnorări doar in Transilvania şi doar in prima parte a zilei când mai poate plouă slab in depresiuni.

În sud, temperatura va avea valori maxime mai mici decit ieri : 26 de grade la Drobeta, 23 la Craiova si Pitesti, 24 la Giurgiu si 25 la Buzau. Cerul va avea înnorări mai ales în prima parte a zilei dar numai pe arii restrânse va ploua slab.