Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

O maşină a intrat într-un cap de pod pe „Drumul morţii“

Un nou accident rutier a avut loc, ieri, pe Drumul Naţional 66, supranumit „Drumul morţii“, din cauza numărului mare de victime care îşi pierd viaţa. În cele mai multe cazuri de accidente mortale, maşinile se izbesc de capetele de pod care au o înălţime de un metru.

Accidentul a avut loc pe raza localităţii la Sardanesti. În autoturism se aflau doi soţi, care veneau de la Izvoare către Târgu Jiu. La un moment dat, bărbatul care se afla la volan a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu un cap de pod, după care s-a răsturnat. Femeia, în vârstă de 24 ani, a fost rănită uşor rănită uşor, fiind preluată de ambulanţă.   Miruna Prjbeanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj, a precizat că poliţiştii au efectuat cercetarea  locului faptei, întocmind un dosar penal pt vătămare corporală din culpa.

La faţa locului a intervenit un echipaj din cadrul Sectiei de Pompieri Turceni cu o autospecială pentru descarcerare şi un echipaj SMURD din cadrul Secţiei de Pompieri Turceni.

Sursa:adevarul.ro