Un român a rămas la graniţă fără maşina de 25.000 de euro


Un român venit din Italia a rămas la graniţă fără maşina de 25.000 de euro. S-a întâmplat la Punctul de Trecere a Frontierei Naidăș – județul Caraș-Severin, unde poliţiştii au descoperit că maşina condusă de român era dată în urmărire de autorităţile italiene.

Concret, sâmbătă, 14 iulie, românul în vârstă de 46 de ani a ajuns la Punctul de Trecere a Frontierei Naidăș,  județul Caraș-Severin, pentru efectuarea formalităţilor de control la frontieră un cetățean român. Poliţiştii au descoperit că maşina condusă de român, maca Mercedes, în valoare de 25.000 de euro, figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare. Alerta a fost introdusă de autorităţile din Italia, în luna mai a anului 2017.

Luat la întrebări de poliţiştii de frontieră, românul, domicilat în judeţul Dâmboviţa, le-a spus că a cumpărat maşina în luna decembrie anul 2016, de la o persoană ale cărei date de identitate nu le cunoaște. Acesta a mai spus că nu ştia faptul că autoturismul este căutat de autorități.

Poliţiştii de frontieră au confiscat maşina Mercedes la sediul Sectorului  Poliţiei de Frontieră Naidăș, urmând ca la definitivarea cercetărilor să fie luate  măsurile legale.

Un caz similar a avut loc în luna mai, la Punctul de Trecere a Frontierei Borș. Atunci, un român care se întorcea tot din Italia a rămas fără maşina de 4.000 de euro la graniţă. Poliţiştii de la frontieră au descoperit că autoturismul, marca Audi A3, condus de cetăţeanul român, era căutat de autorităţile din Italia.

Sursa:libertatea