Accident pe DN1, traficul este ÎNGREUNAT

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, pe DN1 Bucureşti – Ploieşti, în localitatea Tâncăbeşti, la kilometrul 28+350 m, judeţul Ilfov, din cauza unui accident în care au fost implicate trei autovehicule, circulaţia este oprită pe prima bandă a sensului către Capitală. Evenimentul s-a soldat cu rănirea unei persoane.

Tot pe DN1, traficul este îngreunat la kilometrul 14+700 m, în Otopeni, judeţul Ilfov, din cauza apei pluviale acumulate pe partea carosabilă. Circulaţia este oprită pe prima bandă pe fiecare sens.

UPDATE Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia a fost reluată pe prima bandă a sensului către Capitală al DN1 Bucureşti – Ploieşti, la kilometrul 28+350 metri, în localitatea Tâncăbeşti, judeţul Ilfov, unde anterior a avut loc un eveniment rutier în care au fost implicate trei autovehicule.

De asemenea, ca urmare a retragerii apei pluviale de pe partea carosabilă, traficul a revenit la normal pe DN1, la kilometrul 14+700 metri, în oraşul Otopeni, judeţul Ilfov.