Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Accident rutier provocat de un politist!

Un fost poliţist a provocat un accident rutier în judeţul Vrancea. Bărbatul nu a dat prioritate într-o intersecţie şi a fost lovit de un autoturism. Duba pe care o conducea fostul poliţist s-a răsturnat, iar trei oameni au fost răniţi.
Acesta a facut stânga de pe Drumul European 85 fără să se uite dacă pe celălalt sens vine vreo maşină. Un şofer care venea de pe celălalt sens, n-a mai apucat să evite impactul.

“Mi-a tăiat calea. Eram aici în faţa lui şi mi-a făcut stânga în faţă. Şi nu am mai avut când să îl ocolesc”, a declarat şoferul.

În urma loviturii puternice, duba condusă de şoferul vinovat s-a răsturnat. Surprinzător, fostul comisar a scăpat doar cu zgârieturi. Cu răni minore s-a ales şi şoferul nevinovat. Însă un pasager din autoturismul lui a fost grav rănit şi a ajuns la spital.

sursa romaniatv.net

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.