Notice: Function WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5835

Horoscop pentru joi, 23 mai 2019

Berbec
Zodia Berbec
Se pare ca vei fi nevoit sa dai ochii cu sefii sau cu autoritatile. Sunt posibile neintelegeri de tot felul. Fii prudent, ascultă ce ți se spune și evită escaladarea conflictelor. Există multă forfortă în plan socio-profesional, astfel că este dificil să controlezi lucrurile sau să fii obiectiv. Relaxează-te și lasă pe zilele viitoare dialogurile sau decizile importante.

Taur
Zodia Taur
Comunicarea este accentuată, atât cu persoanele din mediul personal apropiat, cât și cu persoanele din mediul profesional sau cu persoanele aflate în străinătate. Sunt posibile controverse și chiar dialoguri aprinse, de aceea fii prudent. Liniștește-ți mintea și sufletul cu activități culturale alături de oameni de bună calitate.

Gemeni
Zodia Gemeni
O zi care aduce în atenție chestiunilor financiare, ce vizeaza banii si bunurile comune cu alții. Sunt posibile neplăceri legate de întârzierea unor plăți, amânarea sau reluarea unor datorii, discuții aprinse cu partenerul de viață și cu colaboratorii. Ai răbdare, deoarece lucrurile se vor rezolva favorabil pentru toată lumea, însă zilele următoare.

Rac
Zodia Rac
Atenția și eforturile îți vor fi atrase spre segmentul partenerial. Energia zilei predispune la neînțelegeri de tot felul, așa încât nu pune bază pe ceea ce se discută sau se promite astăzi. Ai rabdare sa asculti ce spun ceilalți si explica-te in cuvinte putine, dar esentiale. Spre seara se mai liniștesc lucrurile, dar fii vigilent în continuare. Intervin chestiuni financiare.

Leu
Zodia Leu
Ai multe și mărunte de făcut la serviciu, dar și acasă te așteaptă treburi pe care numai tu le poți duce la bun sfârșit. Spor este slab, cu greu se activează, așa încât, selectează prioritățile și cere sprijinul celor dragi și de încredere. Sănătatea este vulnerabilă, bine fiind să-ți dozezi eforturile și să te odihnești. Controverse și discuții aprinse cu toată lumea.

Fecioara
Zodia Fecioara
Cei dragi te solicită din plin. Ai vrea tu aventură, romantism, veselie, însă ceilalți sunt departe de nevoile tale. Sunt posibile discuții aprinse pe teme comune, discuții care îți displac total. Fii prudent și evită criticile, exagerarea conflictelor sau a cere prea mult de la ceilalți. Este vremea să-ți revizuiești concepțiile legate de iubire și implicațiile ei.

Balanta
Zodia Balanta
Treburile gospodaresti și tot ce ține de familie sunt preocupările tale de astăzi. Sunt posibile provocări de tot felul pe aceste segmente de viață, astfel că fii pregătit pentru orice. Însă, îndatoririle socio-profesionale te vor ține departe de casă și familie. Găsește un echilibru în toate. Ai șanse să rezolvi prioritățile, chiar dacă altfel dacât plănuiai tu.

Scorpion
Zodia Scorpion
Se pare ca in prima parte a zilei esti mai mult pe drumuri. Scopurile pot fi diverse, dar cu folos. Comunicarea este deficitara, astfel incat bine ar fi sa exersezi dictonul „tacerea e de aur“. Rudele sau prietenii apropiati iti solicita ajutorul. Este bine să-ți rezolvi prioritățile personale sau profesionale și apoi să te implici în treburile celorlalți.

Sagetator
Zodia Sagetator
Chestiunile financiare cotidiene sunt la ordinea zilei. Te poti ocupa de cumparaturile necesare traiului zilnic, dar rezuma-te doar la strictul necesar. Sunt posibile cadouri si recompense de la cine te astepti mai putin. Discuții referitoare la salarizarea unui loc de muncă, primirea salariului sau a unor cadouri. Prudență în tot ce ține de bani și implicațiile lor.

Capricorn
Zodia Capricorn
O zi controversată. Dorinta de afirmare, cheful de a te ocupa mai mult de treburile tale personale sunt accentuate. Ceilalți te solicita destul de mult, de aceea fii prudent. Selectează prioritățile, odihnește-te suficient și reevaluează-ți relațiile și situațiile în care ești implicat. Dupa-amiaza zilei este favorabilă dialogului cu cei dragi și de încredere.

Varsator
Zodia Varsator
Esti destul de retras astazi. Dorinta de a fi doar cu tine insuti este la cote inalte. Gandeste-te pe indelete la noi directii de viata si elimina din jurul tau tot ce te impiedica. Sanatatea este vulnerabila. Spre sfarsitul zilei te vei simti mai bine, insa ocupa-te doar de treburi usoare. Fii precaut in privinta banilor obtinuti de la un loc de munca.

Pesti
Zodia Pesti
Multă forfotă se conturează astăzi în relațiile de prietenie și susținere profesională. Sunt posibile neintelegeri serioase, dialoguri surde, retragerea sau reformularea unor promisiuni și a unor activități comune. Se recomandă prudență și evită escaladarea conflictelor. Cei dragi, membrii familiei îți sunt alături în chip salutar.

sursa: astrocafe.ro