Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

O insulă din Delta Dunării este scoasă la licitaţie

După insula Ada de pe lacul Taşaul, scoasă la vânzare în 2011 de autorităţile din Năvodari, o altă insulă, un loc unicat aflat în inima Deltei, este scoasă la licitaţie.

Insula Matiţa de 6.280 mp din Delta Dunării, a fost scoasă la licitaţie de Artmark cu un preţ care începe de la 350.000 de euro, organizatorii licitaţiei estimând că o vor putea vinde la 400.000 – 500.000 de euro.   „Insula Matiţa, paradisul privat din delta Dunării. Chilia Veche, judeţ Tulcea, Rezervaţia Biosferei “Delta Dunării” (Patrimoniu mondial UNESCO). 45 km de Tulcea, 12 km de Mila 23”. Aşa sună anunţul de vânzare al Artmark.   Delta Dunării, inclusă în patrimoniul mondial al UNESCO în 1991, este fără îndoială una dintre cele mai spectaculoase rezervaţii naturale din Europa. Iar Insula Matiţa, un loc unicat aflat în inima Deltei, în apropierea lacurilor Matiţa şi Babina, este probabil singura insulă ce poate fi achiziţionată în acest moment în România.    Când spui “insulă”, gândul îţi fuge instantaneu la izolare, natură sălbatică, linişte şi deconectare. Iar Insula Matiţa nu face excepţie, oferindu-le pe toate acestea împreună cu necesităţile de confort ale omului contemporan.

sursa: adevarul.ro