Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Masinile lui Pablo Escobar. Rolls Royce Phantom si Cadillac, in colectia de 250.000.000 dolari a baronului

Povestile legate de Pablo Escobar sunt fascinante. El ar fi strans intre 1970 si 1990 circa 30 de miliarde de dolari din traficul de droguri si alte afaceri ilegale.

Unul dintre visurile lui Pablo Escobar era acela de a avea o colectie de masini cum nu mai existase pana atunci, motiv pentru care a investit sume uriase de bani in autovehicule.

Prima masina pe care Pablo Escobar ar fi folosit-o pentru a transporta cocaina era un Wartburg de culoare albastra.

El era unul dintre putinii oamenii care isi puteau permite masini precum Mercedes Benz 300SL, Mercedes Benz 600, Porsche 356, Porsche 935, Porsche 911 RSR IROC.

Celebrul baron columbian al drogurilor era un impatimit al masinilor clasice, dar si al motociletelor Harley Davidson.  

Fascinat de povestea criminalilor Bonnie si Clyde, in anii 1930 el si-a cumparat si un Cadillac.

O parte dintre masini au fost tinute in Hacienda Napoles, o proprietate aflata la circa 150 de kilometri de orasul sau natal, Medellin.

Atat de pasionat era de masini, incat a avut si o echipa de motorsport, in care a concurat chiar el.

Se spune ca el a adunat sute de vehicule, a caror valoare totala ajunsese la circa 250.000.000 dolari, insa multe au fost arse de catre dusmani, intr-un atac asupra proprietatii sale.

Masinile ramase intacte din colectia lui Pablo Escobar sunt un Renault 4, un Porsche 356, un Mercedes Benz 600, Cadillac-ul dar si un Rolls Royce Phantom I.

Descopera cateva dintre masinile detinute de Pablo Escobar in galeria foto de mai sus. 

sursa: cars.ro