Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Informații utile din trafic

Ora: 07:15

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cauza vreunui eveniment rutier, nici probleme semnificative privind fluenţa traficului pe principalele artere.

Pe sensul către litoral al autostrăzii A2 Bucureşti – Constanţa, pe tronsonul kilometric 20+500 de metri – 27+200 de metri, în zona localităţii Brăneşti (judeţul Ilfov), se efectuează lucrări de întreţinere a părţii carosabile. Din acest motiv, circulaţia este deviată de pe sensul către Constanţa pe sensul către Bucureşti, unde traficul se desfăşoară pe câte o bandă pentru fiecare direcţie. Lucrările se vor încheia pe data de 01.11.2019.

Pe DN24 Iași – Vasluiîntre kilometrii 178 şi 183, în zona localităţii Poieni (judeţul Iaşi), circulația se desfășoară pe un fir alternativ, ca urmare a efectuării lucrărilor de întreţinere a părţii carosabile şi de toaletare a vegetaţiei din zonă. Lucrările vor avea loc până la data de 11 octombrie 2019.

Traficul feroviar este închis, în perioada 23 septembrie 2019 – 23 noiembrie 2019, pe secţia de cale ferată 409, între localităţile Vişeu de Jos şi Sighetu Marmaţiei, judeţul Maramureş, unde se efectuează lucrări de întreţinere la tunelul din localitatea Runcu, între staţiile CF Leordina şi Valea Vişeului.

Până în data de 7 octombrie 2019, traficul rutier este întrerupt pe DN1D, la kilometrul 1 + 800 de metri, în zona localităţii Albeşti-Paleologu, judeţul Prahova, pentru efectuarea lucrărilor de reparaţii la trecerea la nivel cu calea ferată Ploieşti – Buzău. Circulaţia rutieră este deviată pe rute ocolitoare.

Ora: 07:45

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN28 (E58Iaşi – Târgu Frumos, în zona localităţii Bălţaţi, judeţul Iaşi, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate o autoutilitară şi trei autoturisme. În urma impactului, patru persoane au fost rănite. Circulaţia rutieră se desfăşoară îngreunat, pe un fir alternativ.

Sursa:plolitiaromana